s

Fotografie corporate

legătură srânsă cu clienții tăi

Compania ta mai aproape de clienți!

FOTOGRAFII INDIVIDUALE ȘI DE GRUP

Fotografiile corporate sunt primul pas spre o legătură strânsă cu clienții și partenerii tăi. Se vor simți mai aproape de compania ta și de mediul tău de afaceri. Fotografiile portret corporate, atât sub formă de portret individual cât și de grup vor deveni o carte de vizită, atât în mediul online cât și cel offline. Aceste fotografii au menirea de a ajuta în procesul de consolidare a imaginii companiei tale și de a oferi încredere clienților și partenerilor de afaceri. Serviciile noastre acoperă și evenimentele corporate sau de tembuilding. Vom surpinde zâmbetele tuturor colegilor sau entuziasmul echipei în drumul spre succes. Aceste fotografii vor fi sursa voastră de inspirație. Vor pune afacerea ta într-o lumină favorabilă și vor constitui baza materialului de promovare pe diversele platforme de socializare: LinkedIn, Facebook, Instagram, etc…

Astflel vei crea și vei consolida imaginea companiei tale!

DERULAREA PROIECTULUI – FOTOGRAFIE CORPORATE

Contactează-ne

Ia legătura cu noi prin fromularul de contact, e-mail sau la telefon.
Îți vom clarifica orice nelămurire.
Layer 32

Vii la studio sau venim noi la tine

Ne vom deplasa la locație sau vom fotografia în studio. Dupa o scurtă discuție, îți vom oferi câteva sugestii și vom trece la treabă.
Layer 32

Fotografiem Subiectele

Fotografiem subiectele dorite pe structura discutată cu tine în prealabil.
Layer 32

Retușare/Aprobare

Vom edita și retușa fotografiile acolo unde este nevoie, eliminând imperfecțiunile, astfel ca imaginile finale să fie gata de prezentare.
Layer 32

Descarci Fotografiile

Îți punem la dispoziție un link de unde să descarci fotografiile finale la calitate maximă.

Beneficii

Fotografiile corporate profesionale sunt un must pentru a consolida imaginea unei companii. Te vei apropia de oameni, de clienți și de partenerii de afaceri.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Acest site folosește cookies!
Continuarea navigării implică acceptarea lor.